Menu

Beste lokaal & seizoensgebonden gerechten

Herfststoof met wilde paddenstoelen & rode wijn

Herfststoof

Een rijke, aromatische stoofpot met een mix van lokale paddenstoelen, ui, knoflook en een scheut rode wijn. Hartverwarmend en vol diepe herfstsmaken.

€17,99

Geroosterde pompoensoep met salie & pompoenpitten

pompoensoep

Zachte, zoete pompoen geroosterd in de oven en verwerkt tot een fluweelzachte soep, afgewerkt met salie-olie en knapperige pitten

€17,99

Winterse hertenragout met knolselderijpuree

hertenragout met knolselderijpuree

Langzaam gegaard hertenvlees in een kruidige saus, geserveerd met romige knolselderijpuree een elegant en verwarmend wintergerecht.

€17,99

Gegratineerde witlof met oude kaas & walnoten

Gegratineerde witlof

Typisch wintergroente op z’n best: licht bitter witlof, gesmoord en gegratineerd met lokale oude kaas, walnoten en een vleugje honing.

€17,99

Rodekoolstoof met appel, kaneel & kruidnagel

Rodekoolstoof

Een klassieke winterfavoriet: langzaam gestoofde rodekool met appel, kruiden en een subtiele zoetheid, perfect als bijgerecht of vegetarisch hoofdgerecht.

€17,99